costum medical

Wiki Article

costume spital
uniforme medicale Cherokee: colectia cuprinde costume medicale dama intr-o singura culoare, bluze cambrate cu printuri florale, geometrice sau Disney (celebrele Tooniforms) si pantaloni jogger sau evazati;

Overall health & FitnessHelp workers in all roles get workwear that can help them conduct, from coveralls to collared shirt.

Pentru a realiza cele mai deosebite modele de halate, costume si uniforme medicale, utilizam cele mai noi si performante aparate de pe piata. Aparatele noastre ofera produselor pe treatment pe producem cele mai bune tesaturi si totodata cele mai placute finisaje.

Adaugă în coș Uniforma medicala extend (cu elastan) bluza cambrata cu snur si pantalon pentru femei Doll

Mănuși de ulei Mănuși de protecție chimică Mănuși anti tăiere Mănuși termice Mănuși de unică folosință

Îmbrăcăminte bărbați Sacouri bărbați Pantaloni bărbați Cămăși bărbați Veste bărbați

Amestecul in proportii ideale de bumbac si poliester permit purtarea pe durata intregii zile fara sifonare si, in halat spital as well as, impiedica intrarea la apa polar ieftin in timpul unui proces de spalare regular, descopera la temperaturi de forty grade C. Astfel, te poti bucura de uniformele tale medicale pentru cat mai mult timp.

Specialty RetailHelp personnel in all roles get workwear that assists them perform, from coveralls to collared shirt.

Colectia de uniforme medicale dama HPlusGroup este inspirata in primul rand de necesitatile reale ale personalului medical, avand in prim approach confortul si calitatea ireprosabila. 

Asadar, va invitam ca inainte sa finalizati comanda, sa consultati cu atentie tabelul de marimi afisat pe internet site-ul Limarom. In cadrul acestui tabel regasiti toate dimensiunile exprimate in centimetri.

Power & UtilitiesHelp employees in all roles get workwear that helps them execute, from coveralls costume spital dama to collared shirt.

Google Tag Supervisor seteaza cookie-uri pentru a urmări comportamentul utilizatorilor și activitatea pe un Site pentru a livra reclame cat mai personalizate.

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de Make contact with din nota legala.

Physician in uniforma a pornit de la nevoile specifice ale profesiei medicale si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru toate nevoile de echipamente medicale din spitale , clinici, cabinete medicale, sali de costume medicale operatie, cabinete de cosmetica si masaj.

Report this wiki page